Dejan KOJIĆ
Godište: 1978

TSS LICENCA: "C" ; "B"
ITF NIVO: I ; II

Profesionalni teniski trener sa dugogodišnjim iskustvom, istaknut u radu sa početnicima u grupama, naprednim junior igračima kao i odraslim rekreativnim igračima. Član je Teniskog saveza Srbije i organizator brojnih teniskih kampova.

      

Bratislav VASILJEVIĆ
Godište: 1959

TSS LICENCE: "C"
ITF NIVO: III

Profesionalni teniski trener sa dugogodišnjim iskustvom, istaknut u radu sa početnicima u grupama, naprednim junior igračima kao i odraslim rekreativnim igračima.

Takođe, profesionalni je instruktor skijanja, jednog od najviše preporičivanih paralelnih (dopunskih) sportova za tenisere.

     


 

 

Dejan KOJIĆ
Godište: 1978

LICENCE: "C" ; "B"
ITF NIVO: 1 ; 2

Profesionalni teniski trener sa dugogodišnjim iskustvom, istaknut u radu sa početnicima u grupama, naprednim junior igračima kao i odraslim rekreativnim igračima. Član je Teniskog saveza Srbije i organizator mnogobrojnih teniskih kampova.

Get Adobe Flash player
Online rezervacija terena

REKREATIVNA LIGA BGD TENISKIH KLUBOVA

TK EKOVEL, TK WINNER i TK TOPACO osnovali su i pokrenuli rekreativnu ligu teniskih klubova Beograda

DetaljnijeTeniska liga ALTINA OPEN

Rekreativna teniska liga u 3 seta: Prijave do 15. juna 2017. godine 

DetaljnijeGrand Slam Ekovel Open 2017

Od 15. aprila  2016. (do završetka) u TK Ekovel održava se najveći događaj u rekreativnom tenisu na ovom delu sveta: Ekovel Open - The Grand Slam of Zemun !!!

DetaljnijeETP RANG LISTA

Na osnovu rezultata dosadašnjih takmičenja u TK Ekovel oformljena je objedinjena ETP rang lista takmičara iz svih kategorija. ETP rang listu možete pogledati ovde » 

Detaljnije