Teniska liga Zemun - ALTINA OPEN™

ALTINA OPEN™ je otvoreno tenisko takmičenje (liga) rekreativaca koje organizuje TK EKOVEL.

PRELIMINARNI MEČEVI

U 1. delu takmičenja učesnici su podeljeni u KATEGORIJE (tabela ispod) u koje su svrstani prema plasmanu iz prethodne sezone, ili proceni organizatora. Takmičari odigravaju preliminarne utakmice u okviru svoje kategorije po sistemu "svako sa svakim", kako bi ostvarili plasman u željenu kategoriju u glavnom toku lige, odnosno GLAVNOM DOGAĐAJU.

GLAVNI DOGAĐAJ

U 2. delu takmičenja, glavnom događaju, takmičari su podeljeni u KATEGORIJE prema svom plasmanu koji si ostvarili u prethodnom, preliminarnom toku lige. Svaki takmičar odigrava po jedan meč sa svim ostalim takmičarima iz iste kategorije. Kada se svi mečevi glavnog događaja odigraju, osam najbolje plasiranih takmičara ulazi u PLAY OFF - borbu za plasman u četvrt-finale svoje kategorije.

PLAY OFF

Podeljeni u dve grupe od po četiri igrača, takmičari odigravaju utakmice u svojoj (četvoročlanoj) grupi - svako sa svakim, nakon čega po dvojica najbolje rangiranih iz grupe postaju četvrt-finalisti.

Pobednici četvrt-finala zatim odigravaju polufinalne mečeve, dok je za poražene takmičenje završeno.

Pobednici u polufinalu nastavljaju u finale, a poraženi se bore za 3. i 4. mesto.

Get Adobe Flash player
Online rezervacija terena

EKOVEL CHALLENGER - ALL STARS

Liga za kvalifikovane učesnike

DetaljnijeOtvorena teniska liga ALTINA OPEN

Otvorena rekreativna teniska liga u 3 seta (2 cela seta + Tie Break) 

DetaljnijeGrand Slam Ekovel Open

U TK Ekovel svake godine održava se najveći događaj u rekreativnom tenisu na ovom delu sveta: Ekovel Open - The Grand Slam of Zemun !!!

Detaljnije