Teniska liga Zemun - ALTINA OPEN™

ALTINA OPEN™ je otvoreno tenisko takmičenje (liga) rekreativaca koje organizuje TK EKOVEL.

PRELIMINARNI MEČEVI

U 1. delu takmičenja učesnici su podeljeni u KATEGORIJE (tabela ispod) u koje su svrstani prema plasmanu iz prethodne sezone, ili proceni organizatora. Takmičari odigravaju preliminarne utakmice u okviru svoje kategorije po sistemu "svako sa svakim", kako bi ostvarili plasman u željenu kategoriju u glavnom toku lige, odnosno GLAVNOM DOGAĐAJU.

GLAVNI DOGAĐAJ

U 2. delu takmičenja, glavnom događaju, takmičari su podeljeni u KATEGORIJE prema svom plasmanu koji si ostvarili u prethodnom, preliminarnom toku lige. Svaki takmičar odigrava po jedan meč sa svim ostalim takmičarima iz iste kategorije. Kada se svi mečevi glavnog događaja odigraju, osam najbolje plasiranih takmičara ulazi u PLAY OFF - borbu za plasman u četvrt-finale svoje kategorije.

PLAY OFF

Podeljeni u dve grupe od po četiri igrača, takmičari odigravaju utakmice u svojoj (četvoročlanoj) grupi - svako sa svakim, nakon čega po dvojica najbolje rangiranih iz grupe postaju četvrt-finalisti.

Pobednici četvrt-finala zatim odigravaju polufinalne mečeve, dok je za poražene takmičenje završeno.

Pobednici u polufinalu nastavljaju u finale, a poraženi se bore za 3. i 4. mesto.

Get Adobe Flash player
Online rezervacija terena

REKREATIVNA LIGA BGD TENISKIH KLUBOVA

TK EKOVEL, TK WINNER i TK TOPACO osnovali su i pokrenuli rekreativnu ligu teniskih klubova Beograda

DetaljnijeTeniska liga ALTINA OPEN

Rekreativna teniska liga u 3 seta: Prijave do 15. juna 2017. godine 

DetaljnijeGrand Slam Ekovel Open 2017

Od 15. aprila  2016. (do završetka) u TK Ekovel održava se najveći događaj u rekreativnom tenisu na ovom delu sveta: Ekovel Open - The Grand Slam of Zemun !!!

DetaljnijeETP RANG LISTA

Na osnovu rezultata dosadašnjih takmičenja u TK Ekovel oformljena je objedinjena ETP rang lista takmičara iz svih kategorija. ETP rang listu možete pogledati ovde » 

Detaljnije