REKREATIVNA LIGA BGD TENISKIH KLUBOVA -10.06.2017Pravo učešća u takmičenju imaju klubovi članovi TSB koji održavaju svoje interne lige. U reprezentaciju kluba mogu se prijaviti rekreativni igrači koji su aktuelni učesnici lige tog kluba. U 2017. godini klub može prijaviti i max 2 igrača koji su bivši učesnici interne lige kluba.

U toku takmičenja svi klubovi će se sresti po dva puta, jednom na domaćem terenu i jednom u gostima. Svaki susret podrazumeva singl i dubl mečeve u formatu: 6+3, 5+2 ili 4+1 (zavisno od mogućnosti klubova: broj terena, broj raspoloživih igrača i dr.)

Svi mečevi se igraju u 2 seta (u slučaju nerešenog rezultata u meču igra se Super Tie Break do 10).

Kotizacija za učešće u svakom susretu je 5.000 dinara po klubu i plaća se domaćem klubu prilikom organizovanja susreta. Obaveza domaćina je da obezbedi terene, nove loptice za svaki singl meč i obrok za sve učesnike takmičenja. Caffe bar kluba zadržava pravo da prilikom susreta naplaćuje piće.
 • 19.10.2016 - Grand Slam Ekovel Open 2017
 • 10.04.2013 - ETP RANG LISTA
 • 19.10.2016 - Teniska liga ALTINA OPEN
 • Get Adobe Flash player
  Online rezervacija terena

  REKREATIVNA LIGA BGD TENISKIH KLUBOVA

  TK EKOVEL, TK WINNER i TK TOPACO osnovali su i pokrenuli rekreativnu ligu teniskih klubova Beograda

  Detaljnije  Teniska liga ALTINA OPEN

  Rekreativna teniska liga u 3 seta: Prijave do 15. juna 2017. godine 

  Detaljnije  Grand Slam Ekovel Open 2017

  Od 15. aprila  2016. (do završetka) u TK Ekovel održava se najveći događaj u rekreativnom tenisu na ovom delu sveta: Ekovel Open - The Grand Slam of Zemun !!!

  Detaljnije  ETP RANG LISTA

  Na osnovu rezultata dosadašnjih takmičenja u TK Ekovel oformljena je objedinjena ETP rang lista takmičara iz svih kategorija. ETP rang listu možete pogledati ovde » 

  Detaljnije